Personlig tränare

Fördelen med att anlita mig som personlig tränare är att du får ett personligt skräddarsytt träningsschema och samtidigt blir tränad av en person som har en helhetsbild av kroppen, då jag är certifierad massör och undersköterska, med vidareutbildning i målinriktad kiropraktik, idrottsmassage, tejpning m.m. Har även lång personlig erfarenhet av idrott och träning efter flera års aktivt utövande i olika sorters idrotter.

Funktionell personlig träning

Jag erbjuder personlig träning med inriktning på funktionell träning. Med funktionell träning tränar vi i första hand kroppens naturliga rörelser och övningarna involverar ofta flera muskelgrupper samtidigt och utmanar inte bara din styrka utan även balans, koordination och samverkan mellan musklerna. Funktionell träning är olika anpassad för olika individer då alla har olika förutsättningar och livsstil. Man kan säga att funktionell träning handlar om att stärka upp kroppen inifrån och utåt. Man vill alltså skapa en stabilitet och styrka runt ryggrad och inre kärna för att minska skaderisken runt dessa områden.

Personligt träningsschema

Jag rekommenderar att du inleder med ett startpaket, där jag gör en grundläggande kartläggning av dina mål, hållning, rörlighet, bålstabilitet, styrka och kondition samt muskeltester. Där du även har möjlighet att få råd kring livsstil och kost. Den grundläggande analysen är till för att du ska få de rätta övningarna i ditt personliga träningsschema. Med hjälp av ditt personliga träningsschema så kan du genomföra övningarna på ett korrekt och effektivt sätt. Du kan sedan fortsätta träna helt på egen hand, eller träffa mig mer eller mindre regelbundet parallellt med att du tränar själv. Tillsammans med träning, kost och genomgång av livsstil så kan du med min hjälp känna motivation och nå dina mål som du har med träningen.

Kontakta mig så bokar vi tid för ett första möte då vi går igenom förutsättningar med mera och lägger upp ett schema för dig!